Disney by Easywalker Buggy XS Mickey Ornament
Disney by Easywalker Buggy XS Mickey Ornament Disney by Easywalker Buggy XS Mickey Ornament Disney by Easywalker Buggy XS Mickey Ornament

Disney by Easywalker Buggy XS Mickey Ornament

 0 reviews

Zoek je een buggy die mee is met de modetrend, maar ook super makkelijk is in gebruik? Dan is hier de Disney by Easywalker Buggy XS.
€249,99

Opties

Koop nu
Zoek je een buggy die mee is met de modetrend, maar ook super makkelijk is in gebruik? Dan is hier de Disney by Easywalker Buggy XS. Dit magische wagentje heeft het allemaal: iconisch Disney design, lichtgewicht, inklapbaar met één hand en super compact. De prachtige Mickey en Minnie prints zullen ook in de smaak vallen bij jouw kleine. En, voor we het vergeten, hij is ook nog aardig voor je portemonnee!

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen van dit product.

Gratis verzending

Leren Laptop/ verzorgingstas - The Sleeve Plus - Cognac

De Mutsaers laptoptas is gemaakt van het hoogste kwaliteit Italiaans rundleder. De materialen zijn met zorg uitgezocht. Deze Mutsaers tas is speciaal handgemaakt voor uw laptop. Hiermee verschijnt u in elke meeting in stijl. Bij aankoop van dit product krijg je een gratis: Snoozebaby Easy changing verschoningsmat Storm Grey ter waarde van €28,95 erbij.
€289,00