Mamba combikinderwagen - cream/olive
Mamba combikinderwagen - cream/olive Mamba combikinderwagen - cream/olive Mamba combikinderwagen - cream/olive Mamba combikinderwagen - cream/olive Mamba combikinderwagen - cream/olive

Mamba combikinderwagen - cream/olive

 0 reviews

Modern, sportief en functioneel, zo valt de Mamba bij jonge ouders in de smaak.
Inclusief reiswieg!

Modern, sportief en functioneel, zo valt de Mamba bij jonge ouders in de smaak. Samen met het lichte, stabiele aluminium frame zorgen de kogelgelagerde wielen voor een vlot rijgedrag in alle situaties. De zwenk- en vastzetbare voorwielen bieden daarbij voldoende wendbaarheid. De verhoogde achteras creëert een comfortabele beenruimte.

Let op: Bij zelf afhalen ontvangt u 10% korting op de kinderwagen!
€489,00
Op voorraad

Opties

Koop nu
Mamba combikinderwagen - cream/olive

Modern, sportief en functioneel, zo valt de Mamba bij jonge ouders in de smaak. Samen met het lichte, stabiele aluminium frame zorgen de kogelgelagerde wielen voor een vlot rijgedrag in alle situaties. De zwenk- en vastzetbare voorwielen bieden daarbij voldoende wendbaarheid. De verhoogde achteras creëert een comfortabele beenruimte. Door de hellingshoek van de rugleuning zit het kind in een optimale, rugsparende houding. Het magnetische kijkvenster in het dak zorgt ervoor dat vader, moeder en kind elkaar nooit uit het oog verliezen. Samen met de Rider-autostoel groep 0+, Maxi Cosi Cabrio of Römer Baby-Safe plus SHR en de passende adapter kan de Mamba tot een travelsysteem worden omgebouwd. De wandelwagen Mamba kan naar believen worden gecombineerd met een reiswieg of met een wandelwagenbak. Beide zijn in de levering inbegrepen.
  • Licht aluminium frame
  • Telescopische duwstang, in de hoogte verstelbaar
  • Bij de wandelwagenbak zijn hellingshoek en beensteun in hoogte verstelbaar
  • Dak met magnetisch kijkvenster
  • Voorwielen zwenk- en vastzetbaar
  • Met autostoel Rider, Maxi Cosi Cabrio, Römer Baby-Safe plus SHR en passende adapters ombouwbaar tot travelsysteem
  • Grote beenruimte door afwezigheid van een achteras
  • Gewicht: 11,8 kg
  • Afmetingen opgevouwen (l x b x h): 80 x 69 x 28 cm

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen van dit product.

Gratis verzending

Bopita Basic Wood White Wash Ledikant 60 x 120 cm

Basic Wood is een serie grenen meubelen met een white wash te combineren met opbergbakken in diverse houtkleuren. De opbergbakken zijn voorzien van cijfer- en lettercombinaties in wit voor een extra speels effect. De achterzijdes van de bakken zijn zonder deze cijfers/letters, dus afwisseling is mogelijk.  Van Basic Wood is zowel een baby als tienerlijn verkrijgbaar. 

Dit Ledikant is uit de serie Bopita Basic Wood. 
U kunt er direct een matras, dekbedje en/of hoofdkussen bijbestellen.
€285,00 €215,00