Childwheels Quadruple Vierling Buggy met automatische rem
Childwheels Quadruple Vierling Buggy met automatische rem Childwheels Quadruple Vierling Buggy Childwheels Quadruple Vierling Buggy Childwheels Quadruple Vierling Buggy Childwheels Quadruple Vierling Buggy Childwheels Quadruple met autobrake automatische rem Childwheels Quadruple met autobrake automatische rem Childwheels Quadruple met autobrake automatische rem Childwheels Quadruple met autobrake automatische rem

Childwheels Quadruple Vierling Buggy met automatische rem

 13 reviews

Prachtige buggy waarmee u met 4 kinderen tegelijk kunt rijden.
In deze vierlingwagen zitten 2 kindjes naast elkaar.

Zeer geschikt voor kinderdagverblijven, gastouders, oppasmoeders of ouders met 2 tweelingen Je kunt de achterste 2 kindjes heerlijk laten slapen.

Deze Childwheels Quadruple vierlingbuggy wordt geleverd inclusief regenhoes.

De buggy heeft een autmatische remfunctie met buitenhoes.

 
 

De buitenhoes is enkel voor als de wagen uitgeklapt is, niet voor als hij ingeklapt is.

 

De hoogte van het handvat is ongeveer 1,05 m en is niet verstelbaar.

De breedte van de wagen is 85 cm.

 

€729,00
Op voorraad

Opties

Koop nu
Childwheels Quadruple Vierling Buggy met autobrake automatische rem

Prachtige buggy waarmee u met 4 kinderen tegelijk kunt rijden. In deze vierlingwagen zitten 2 kindjes naast elkaar.
Zeer geschikt voor kinderdagverblijven, gastouders, oppasmoeders of ouders met 2 tweelingen Je kunt de achterste 2 kindjes heerlijk laten slapen. 

AFMETINGEN: 110 x 85 x 102 cm
AFMETINGEN OPGEVOUWEN : 121 x 85 x 61 cm
EN-NORM : EN 1888
MATERIAAL : Stalen frame - Tedelon bekleding
ONDERHOUD : Reinigen met water en milde zeep
GEWICHT: 31 kg.
De Quadruple beantwoordt aan de vraag van vele kinderdagverblijven en onthaalmoeders. De Quadruple biedt de mogelijkheid om met 4 kleuters, van 6 maanden tot 15 kg, tegelijk op stap te gaan.

Deze meerlingwagen heeft zwenkwielen vooraan die zorgen voor extra flexibiliteit en een goede grip op de weg en één grote centrale rem achteraan. Vier grote wielen vooraan en achteraan zorgen voor meer stabiliteit en een groter gebruiksgemak.

De Quadruple heeft 4 zitjes met elks een verstelbare ruggensteun en voetensteun. Elk zitje beschikt bovendien over een 5-punts veiligheidsgordel. Twee afneembare zonnekappen beschermen de kinderen tegen de zon en de wind en twee grote boodschappenmanden voorzien voldoende opbergruimte. De grote bumper vooraan is afneembaar en zorgt voor extra veiligheid voor de kindjes die in de zitjes vooraan zitten.
Hoek van de zitjes vooraan: hoge stand 115° - lage stand 135°
Hoek van de zitjes achteraan: hoge stand 130° - lage stand 140°

De Quadruple heeft een stalen frame en tedelon bekleding die de meerlingwagen robuust maakt en de duurzaamheid van de meerlingwagen verzekert.

Ten slotte is de Quadruple gemakkelijk te plooien zodat hij zonder problemen kan weggeplaatst worden. Wanneer de meerlingwagen ontplooid is, zorgt een extra slot voor meer veiligheid en stevigheid.

Een aangepaste regenhoes is inbegrepen. Een grote hoes om de buggy af te dekken en te beschermen tegen stof is optioneel te verkrijgen.

OPGELET: De zitjes van de Quadruple zijn niet volledige plat te leggen. De Quadruple is bijgevolg enkel geschikt voor kinderen die zelfstandig rechtop kunnen zitten tot en met 15 kg.Wij raden aan om de Quadruple bij hellingen op- en neerwaarts met twee personen te bedienen.

Met zwenkwielen aan voorzijde, incl. regenscherm, beschermingsbeugel, 2 losse zonnekappen. 
- Kleur: Antraciet
- Afneembare bumper
- Gemaakt van vuurwerend materiaal
- inclusief regenscherm  
Op vooraad in onze winkel of gratis thuisbezorgd.
u kan kiezen  met autobrake en buitenregenscherm
of een wagen zonder autobrake en zonder buitenscherm

Autobrake:
De Quadruple met automatische rem zorgt voor een veiliger en gemakkelijker transport. Duw de duwstang naar beneden om vooruit te gaan. Indien u de duwstang loslaat, schakelt de rem automatisch in waardoor de Quadruple Autobrake tot stilstand komt te staan. Voornamelijk hindernissen zoals een drempel zijn gemakkelijk te nemen dankzij de automatische rem.


De buitenhoes is enkel voor als de wagen uitgeklapt is, niet voor als hij ingeklapt is.

 

De hoogte van het handvat is ongeveer 1,05 m en is niet verstelbaar.

De breedte van de wagen is 85 cm.Reviews

-

Prima levering.
Wandelwagen nu enkele maanden in gebruik. Hij is zeer wendbaar en mooi Afgewerkt.
Jongste kinderen (baby's) kunnen gaan achterin. Zitten iets hoger dan de voorste. Waardoor mooi zicht. Alleen bij baby's is een deken/hoes nodig voor de warmte bij omdat de rand laag is.


-

Goede service, de wagen de volgende dag al in huis! Duidelijke handleiding om de wagen in elkaar te zetten. Ontzettend fijne wagen om met 4 kinderen op pad te gaan en dankzij de autobrake extra veilig!

-

De levering ging super snel! Erg fijn!
De wagen is heel degelijk. Wel zwaar met 4 kids....ik raad aan om de lichtere kinderen voorin te doen "zover als dat mogelijk is"


-

Ideale wagen! Heel wendbaar, past door iedere deur (bij ons dus ook door de schooldeur) en kindjes zitten er goed in! Voor de kindjes van 3 maanden gebruik ik een voetenzak, dan liggen ze er prima in! Ook super goede service (mail met vraag of ik auto brake wenste) en snelle levering! In 1 woord top!

-

Eem fijne wagen voor vier kleintjes. Had hiervoor een grote bolderwagen. Deze rijdt lichter, stuurt soepeler en kan ingeklapt worden. Kan helaas niet door een gewone deuropening maar verder prima.
Ook met mijn lengte (1.80) zelfs met auto-brake goed te duwen. Had de auto-brake er eerst af om de duwstang wat hoger te hebben, maar mèt loopt het toch prettiger.
Ben er blij mee


-

super buggy, heel blij mee....kids ook

-

Een degelijke soepel sturende compacte wagen waar we al veel plezier mee hebben gehad. Ik pas regelmatig op 4 kindjes per dag op en een wandeling maken is voor de kinderen nu een hele belevenis. Ze zitten comfortabel en voor mij heel prettig, omdat ik duw kan ik iedereen zien en het gewicht dat je verplaatst is dichtbij je lichaam. Hij is wel zwaar en helemaal met de auto-brake, want dan moet je de duwstang naar beneden duwen tijdens het wandelen, maar het is wel heel veilig! En misschien dat ik de auto-brake er weer afhaal, want hij heeft ook een voetrem die alle achterwielen afremt. De wagen is jammer genoeg net iets te breed voor mijn deuropeningen, dus ik til hem ingeklapt naar buiten en dan rijden maar. Voor de kleinste/jongste van de kindjes is de zitting een beetje hard en daarom doe ik er altijd een dekentje van een voetenzak in.

-

Ik sluit me aan bij de andere recensies. Fijne degelijke wagen die veel bekijks trekt. Handleiding was niet op alle punten even duidelijk, met een volle wagen de stoeprand op gaat niet voorwaarts, past niet door mijn garagedeur dus moet hem ook slepen. Dat is wel pittig (31 kg). Sturen is met een volle wagen ook een uitdaging (bij schuine oppervlaktes trekt hij snel naar links of rechts). Maar ik heb er veel plezier mee, ik kan nu met meerdere kinderen 'onbezorgd' op pad!

-

Wagen is ideaal met veel kids als je naar school gaat. Iedereen kan blijven zitten. Past alleen de schooldeur niet in, tenzij je de andere deur openmaakt. Stoep gaat moeilijk op, kan niet zonder eerst de achterkant de stoep op te trekken. Ik zoek altijd een oprit of lager trottoir heeft bijna elke hoek dus gaat goed. Robuuste stevige wagen dus top!

-

ik heb deze wagen gekocht voor mijn gastouderopvang en dagelijks 4 tot 5 kindjes in de opvang heb.
Ik heb de wagen nog niet heel veel gebruikt, maar verwacht er een hoop rijplezier van te hebben. Het is een mooie ruime wagen, rijdt vrij gemakkelijk met 4 kinderen. Nadeel is dat hij ingeklapt erg zwaar is om te verzetten/schuiven,omdat de wagen bij mij niet door de deur past uitgeklapt,moet ik hem dus via de gang naar buiten ''slepen'' en buiten kan ik hem pas uitklappen.Maar verwacht er ondanks de nadelen veel plezier van te hebben. De kids vinden het in ieder geval schitterend om er in te mogen zitten.Op straat ook veel bekijks !


-

Ben heel content met de afhandeling,daar het eerst op een ander adres geleverd werd. Via een 2-tal telefoongesprekjes werd het 2 dagen later geleverd.De persoon waarmee ik belde was heel vriendelijk en direct behulpzaam.Van de buggy zelf ben ik ook content. Hoewel het wel efkes duurde voor ik de wielen er alleen aankreeg,die handleiding mag wel iets duidelijker zijn.

-

Fijne wagen, we gebruiken hem voor de gastouderopvang.
Hij rijdt lekker, is makkelijk in te klappen.
De kinderen zitten er goed in.
Nadeel is dat hij erg zwaar is, je kan er wat moeilijker mee de stoep op en af.
Hij oogt degelijk, wel waar voor z'n geld.
Je bent in ieder geval verzekerd van aandacht op straat!


-

Ik heb een Quadruple, gaat nu met een tweeling van 4 mnd en 1 van 11 mnd en 1 van 2 gezellig erop uit. De kinderen liggen er goed in. Alleen de wielen zouden wat meer mogen veren.

Gratis verzending

Mima Xari Black Frame - Camel

Mima Xari is de unieke designwagen met het schelpvormige leather look zitje van slijtvast kunststof. Het strakke, modieuze ontwerp past helemaal bij moderne ouders die stijlvol in het leven willen staan. De Mima Xari groeit met je kind mee.
€1.163,25 €1.123,25