Lodger Wrapper Motion - Azur
Lodger Wrapper Motion - Azur Lodger Wrapper Motion - Azur Lodger Wrapper Motion - Azur Lodger Wrapper Motion - gebruiksaanwijzing Lodger Wrapper Motion Lodger Wrapper Motion - gebruiksaanwijzing autostoel Lodger Wrapper Motion - gebruiksaanwijzing inwikkeldeken Lodger Wrapper Motion Lodger Wrapper Motion Onze Lodger hoek

Lodger Wrapper Motion - Azur

 0 reviews

Altijd gratis verzending in Nederland en België!
 
Inwikkeldeken en speelkleed inéén
De Wrapper Motion is de meest veelzijdige inwikkeldeken die je je kunt wensen. Je gebruikt hem in plaats van een jasje als inwikkeldeken veilig in het autostoeltje, de kinderwagen of reiswieg. Voor meer comfort en behoud van lichaamswarmte kun je eenvoudig een capuchon vormen. Daarnaast gebruik je de Wrapper Motion ook als handig speelkleed.
€59,90
Op voorraad

Opties

Koop nu
Inwikkeldeken en speelkleed inéén
De Lodger Wrapper Motion is de meest veelzijdige inwikkeldeken die je je kunt wensen. Je gebruikt hem in plaats van een jasje als inwikkeldeken veilig in het autostoeltje, de kinderwagen of reiswieg. Voor meer comfort en behoud van lichaamswarmte kun je eenvoudig een capuchon vormen. Daarnaast gebruik je de Wrapper Motion ook als handig speelkleed.
 
Veiligheid
Bij de ontwikkeling van alle Lodger producten staat veiligheid en het voldoen aan gestelde veiligheidseisen voorop. Een hulpverlener, zonder kennis van autozitjes, moet bij een ongeval direct kunnen zien hoe het kind uit het autostoeltje bevrijd kan worden. Lodger heeft voor het veilige gebruik in de autostoel de onderkant van de Wrapper zo aangepast dat er eenvoudig broekspijpen gecreëerd kunnen worden. Daarbij sluiten de gordels over het product heen en is het gordelslot dus altijd zichtbaar.

Award!
Als u hierboven op 'belangrijk nieuws' klikt ziet u welke awards de Lodger Wrapper Motion in de wacht heeft gesleept!

 

Handleiding autostoel:


Handleiding inwikkeldeken:

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen van dit product.

PERSBERICHT 
Woerden, 13 november 2013

Lodger kan haar prijzenkast gaan uitbreiden. Na de Innovation Award (Duitsland), Baby innovation Award (Nederland) en de Red Dot Design Award (Duitsland) al eerder gewonnen te hebben met de Wrapper Motion kan Lodger daar een award aan toevoegen; de German Design Award. Lodger bewijst hier wederom mee dat de multifunctionele inwikkeldeken een goed doordacht en innovatief product is.
 
German Design Award
De German Design Award is een internationale premium prijs. De awards worden uitgereikt aan hoogwaardige producten die op het gebied van ontwerp en productgebruik baanbrekend zijn en een bijdrage leveren aan de duitse en internationale designwereld. De German Design Award bestaat uit 10 categorieën, in de categorie Lifestyle mag Lodger zich winnaar noemen met de multifunctionele Wrapper Motion. De jury heeft de winnaars volgens de volgende criteria geselecteerd: design, kwaliteit, mate van innovativiteit, merkwaarde, functionaliteit, ergonomie en ecologische compatibiliteit.
 
Het juryrapport
‘De Wrapper Motion is een heerlijk veelzijdig deken, met name gericht op ouders met jonge baby's - of het nu gebruikt wordt als handig speelkleed of als knusse inwikkeldeken in de autostoel, kinderwagen of reiswieg. Fabrikant Lodger heeft ervoor gezorgd dat de onderkant van de Wrapper Motion aangepast kan worden zodat er gemakkelijk broekspijpen van gemaakt kunnen worden, waardoor het veilig is voor gebruik in een autostoel. De capuchon zorgt voor extra comfort en behoudt de lichaamwarmte van de baby. De koorden waarmee de capuchon versteld kan worden zijn veilig opgeborgen in afsluitbare zakken. Het Lodger fleece is zeer luchtdoorlatend, waardoor de stof ademend is en helpt om vocht te absorberen. Wat de jury vooral leuk vond aan de Wrapper Motion is het idee om een multifunctionele inwikkeldeken in een handomdraai aan te passen naarmate je baby groeit. Een doordacht, pragmatisch product.’
 
Wrapper Motion
De Wrapper Original van Lodger is in ruim elf jaar tijd uitgegroeid tot een waar icoon in de babywereld. De Wrapper is te gebruiken in plaats van een jasje als inwikkeldeken in de kinderwagen of reiswieg én is tevens een luxe speelkleed. Met de verder ontwikkelde Wrapper Motion, die door een slimme aanpassing ook veilig in het autostoeltje te gebruiken is, gaat een wens van veel ouders die de Wrapper altijd en overal willen gebruiken in vervulling. Zo maakt Loger het leven van jonge ouders net iets gemakkelijker.
 
Publieksprijs
Onder alle winnaars krijgt de consument ook de mogelijkheid om haar favoriet te kiezen en tot winnaar te selecteren. Stemmen vind plaats via www.designpreis.de  begint op 7 februari en eindigt op 14 maart 2014. 
 
Over Lodger
Lodger maakt het leven voor jonge ouders Easygoing. Producten van Lodger worden met de grootste zorg ontwikkeld om kinderen optimaal comfort en geborgenheid te bieden voor thuis én onderweg, waarbij veiligheid (en mobiliteit) voorop staat. 
 

-------------------------------------------------------------------------------------------

PERSBERICHT Woerden, 01 mei 2013
 
Bevrijd je baby in twee handelingen uit de auto
Veiligheid voorop
 
Een babyautostoel is de meest veilige manier om je baby in de auto te vervoeren, maar wanneer er zich een noodsituatie voordoet is het van belang dat je baby in twee handelingen bevrijdt is kan worden uit de auto. Daarbij is niet alleen de autostoel qua keuze belangrijk maar ook het product wat je erin gebruikt. Veelal worden inwikkeldekens gebruikt in een autostoel, dit terwijl slechts enkele hiervoor geschikt zijn. 

De meeste inwikkeldekens zijn bedoeld om een kind in te vervoeren in de reiswieg, kinderwagen of wandelwagen en voor in huis om je kind bijvoorbeeld te voeden. 
 
Carola Siksma-Ruiters, babyproductendeskundige van BabyStuf.nl: “Meestal zijn deze systemen voorzien van gaten voor het geleiden van de veiligheidsgordels van het autostoeltje, onhandig en tijdrovend maar vooral ook niet de meest veilige methode. Als je iets ontwerpt voor het gebruik in een autostoel mag dit de functie van de autostoel niet beïnvloeden. In het geval van een noodsituatie moet je een kind immers snel uit de autostoel kunnen nemen. De ontwerpers van de Wrapper Motion hebben hun huiswerk goed gedaan, bij het gebruik gaat de sluiting niet door maar over de stof heen en blijft de sluiting altijd goed zichtbaar! Daarbij vind ik de multifunctionaliteit van de Wrapper Motion als speelkleed, inwikkeldeken en kledingstuk zeer uniek.”
 
Strenge veiligheidseisen als uitgangspunt
Angelique van Oostveen, oprichtster en designer bij Lodger: “Tijdens de ontwikkeling van de Wrapper Motion hebben we de strenge veiligheidseisen aan de groep 0+ autozitje (vastgelegd in de Europese Norm ECE R44) als uitgangspunt genomen. De onderkant van de beroemde Wrapper is zo aangepast dat er eenvoudig broekspijpen gevormd kunnen worden. Daarbij sluiten de gordels over de Wrapper Motion heen en blijft het gordelslot altijd zichtbaar. Dit betekent dat bij een noodgeval een hulpverlener zonder kennis van autozitjes direct kan zien en de baby direct kan bevrijden. Namelijk: één druk op de rode knop om de gordels te ontsluiten en twee, je baby uit de autostoel bevrijden.”  
 
Wrapper Motion – het hele jaar door comfortabel en veilig 
De Wrapper Motion is er in twee varianten: de katoenen versie voor het voorjaar en zomer, de fleece versie voor in de herfst en winter. Het fijne, zachte materiaal kan dichtgemaakt worden met behulp van klittenband en voor meer comfort en behoud van lichaamswarmte vorm je eenvoudig een capuchon door simpel twee koorden aan te trekken. 
 
Awardwinning
Sinds de introductie van de Wrapper Motion, heeft zij inmiddels drie awards in ontvangst mogen nemen. De Baby innovation Award (Nederlandse publieksprijs), de Innovation Award (Duitse vakprijs) en onlangs mocht Lodger daar de Red Dot design award aan toevoegen (Internationale designprijs).
 
Over Lodger
Lodger maakt het leven Easygoing. Lodger producten worden onder andere ontworpen en ontwikkeld met het doel jonge ouders hun kind optimaal comfort en geborgenheid te bieden voor thuis én onderweg, waarbij mobiliteit en veiligheid niet uit het oog worden verloren. 
Lodger levert deze unieke babyproducten aan 15 landen zowel binnen als buiten Europa.
 
Gratis verzending

Childwood Evolu eettablet - wit

Het Childwood Evolu  eettablet  is het optionele eettafeltje dat u op de armsteunen van de Childwood Evolu kinderstoek kunt klikken. Het is verstelbaar in diepte. 
 
De EVOLU hoge stoel is bestemd voor kinderen vanaf 6 maanden tot 6 jaar.
€45,95