Babymoov Badje met ge´ntegreerde weegschaal

 0 reviews

Babymoov Badje met geïntegreerde weegschaal is een badje en weegschaal in één.
Tijdens het badderen kunt u uw kindje wegen.
De badstandaard kunt u er direct bij bestellen.
 
€74,95

Opties

Koop nu
Babymoov Badje met geïntegreerde weegschaal

Voor jonge ouders is de gewichtstoename van hun kindje vaak een bron van stress. Gedurende de eerste maanden, en met name bij een vroeggeboorte of wanneer uw baby borstvoeding krijgt, wilt u regelmatig het gewicht van uw kindje controleren.

U wilt uw kindje graag wegen, maar een bloot baby’tje op een weegschaal leggen is geen prettig vooruitzicht! Hiervoor hebben wij een oplossing gevonden: het 4-in-1 babybadje Aquascale!

Uw baby voelt zich op zijn gemak in het warme badwater, en het wegen gebeurt in alle veiligheid. Dankzij de geïntegreerde thermometer en weegschaal kunt u tijdens het baden van uw kindje alle informatie direct aflezen.

Praktisch, de Aquascale is uitgevoerd met een digitaal scherm met achtergrondverlichting, en slaat de laatste twee gewichtsmetingen in het geheugen op. Zeer precies, het gewicht wordt weergegeven in twee decimalen na de komma.

Het ergonomische badje met geïntegreerd antislip ligstoeltje kunt u vanaf de geboorte gebruiken. En het badje groeit mee: voor een optimaal gebruik tot 12 maanden kan het centrale gedeelte verwijderd worden.

Om te voldoen aan verschillende omstandigheden, kan de weegschaal met of zonder water gebruikt worden.

Ook kan het bad veilig gebruikt worden in combinatie met het onderstel.
Het onderstel is ruimtebesparend: het is volledig opklapbaar.
U kunt dit onderstel er direct bij bestellen.

Het badje is voorzien van twee opbergvakken aan de zijkanten: voor zeep, shampoo en andere verzorgingsproducten die u bij de hand wilt hebben tijdens het baden van uw kindje.
 

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen van dit product.Verstuur review