Meer dan 5000 producten

Wij hebben een uitgebreid assortiment met alle bekende merken naast elkaar, zowel offline als online, zodat u voor al uw babyspullen naar één adres kunt.


Online:
Op onze webwinkel staan nu al ruim 5000 babyartikelen; deze hebben we zoals u kunt zien ingedeeld in categoriën en vervolgens in subcategoriën. Vervolgens hebben wij vaak onze babyartikelen onderverdeeld in bekende merken, waaronder Bumbo, Noppies Bopita etc

Mocht u direct willen zoeken naar een overzicht van bijvoorbeeld alle bedden, kasten, commodes etc., typt u dan in onze zoekfunctie dit artikel in en u krijgt een volledig overzicht van de bij ons aanwezige vormen van dit product. Hetzelfde geldt voor wanneer u op zoek bent naar dat ene merk waar u vertrouwen in heeft. 
 
Offline:
Ons filiaal, Babyzaak en Kinderzaak Het Hobbelpaard, is ruim opgezet en bedraagt zo'n 700 vierkante meter. Hier kunt u uitgebreid een dag gaan shoppen en al uw babyspullen verzamelen. Wij staan u dan graag bij met het gedegen advies van ruim 34 jaar ervaring, goede service, en een gratis kopje koffie.

Voor de reizigers hebben wij het erg gemakkelijk gemaakt: onze babywinkel is namelijk goed bereikbaar zowel met de auto via de A50 en gratis parkeren naast de deur, als met het OV via Oss Centraal Station.

Aanmelden gratis nieuwsbrief
Schrijf u in en maak kans op één €25 waardebon van Babyzaak-Online.nl

Aanmelden gratis nieuwsbrief


Veilig betalen
betalen
Verzendmethoden