Jippie's gehoorbeschermer Oeteldonk
Jippie's gehoorbeschermer Oeteldonk Jippie's gehoorbeschermer Oeteldonk Jippie's gehoorbeschermer Oeteldonk

Jippie's gehoorbeschermer Oeteldonk

 0 reviews

Jippie's gehoorbeschermer Oeteldonk 

Jippie's gehoorbeschermer Oeteldonk, geschikt voor het dempen van hard geluid. Zeer geschikt tegen gehoorbeschadiging tijdens feestdagen of drukke omgevingen.
€24,95

Opties

Koop nu

Jippie's gehoorbeschermer Oeteldonk 

Jippie's gehoorbeschermer Oeteldonk, jonge kinderen hebben een uiterst gevoelig gehoor. Extreem lawaai en zware basgeluiden kunnen al snel leiden tot gehoorbeschadiging wat gevolgen kan hebben naar mate uw kind groeit. Wat is hieraan te doen? Jippie's heeft de oplossing! De Jippie's gehoorbeschermers zijn namelijk in de hoogte aanpasbaar aan het hoofd van het kind. Te gebruiken vanaf 12 maanden. En ouders passen ze namelijk ook! Ideaal bij bezoek aan een popconcert, festival of motorrace.

Kenmerken van de Jippie’s gehoorbeschermer 
  •  Te gebruiken vanaf 12 maanden
  •  In hoogte verstelbaar
  •  Verkrijgbaar in diverse designs

De Jippie's gehoorbeschermers worden momenteel al gebruikt op veel scholen. Bijvoorbeeld in groep 5 en 6 van de Lelyschool in Hilversum. Hier worden de koptelefoons gebruikt om studerende kinderen af te sluiten voor geklets, tikkende potloden en ander rumoer in de klas. Juf Akkemay Elderenbos is blij met de beschermers: ''Geluid kan bij sommige kinderen heel erg versterkt binnenkomen. Deze beschermers helpen ze daarvan af te sluiten''.
Steeds meer scholen kiezen voor de gehoor beschermers, uit de verkoopcijfer blijkt dat in 2015 25.000 kinderkoptelefoons door scholen waren besteld, in 2016 waren dit er al meer dan 40.000.

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen van dit product.

Gratis verzending

AMQ Emma Bureau

Leuk buro dat op geen enkele kinderkamer misstaat. Gemaakt van grenenhout icm mdf  en in het dekkend spierwit gespoten. Voorzien van 2 lades.
€349,00 €299,00