Jippie's gehoorbeschermer Oeteldonk
Jippie's gehoorbeschermer Oeteldonk Jippie's gehoorbeschermer Oeteldonk Jippie's gehoorbeschermer Oeteldonk

Jippie's gehoorbeschermer Oeteldonk

 0 reviews

Jippie's gehoorbeschermer Oeteldonk 

Jippie's gehoorbeschermer Oeteldonk, geschikt voor het dempen van hard geluid. Zeer geschikt tegen gehoorbeschadiging tijdens feestdagen of drukke omgevingen.
€24,95

Opties

Koop nu

Jippie's gehoorbeschermer Oeteldonk 

Jippie's gehoorbeschermer Oeteldonk, jonge kinderen hebben een uiterst gevoelig gehoor. Extreem lawaai en zware basgeluiden kunnen al snel leiden tot gehoorbeschadiging wat gevolgen kan hebben naar mate uw kind groeit. Wat is hieraan te doen? Jippie's heeft de oplossing! De Jippie's gehoorbeschermers zijn namelijk in de hoogte aanpasbaar aan het hoofd van het kind. Te gebruiken vanaf 12 maanden. En ouders passen ze namelijk ook! Ideaal bij bezoek aan een popconcert, festival of motorrace.

Kenmerken van de Jippie’s gehoorbeschermer 
  •  Te gebruiken vanaf 12 maanden
  •  In hoogte verstelbaar
  •  Verkrijgbaar in diverse designs

De Jippie's gehoorbeschermers worden momenteel al gebruikt op veel scholen. Bijvoorbeeld in groep 5 en 6 van de Lelyschool in Hilversum. Hier worden de koptelefoons gebruikt om studerende kinderen af te sluiten voor geklets, tikkende potloden en ander rumoer in de klas. Juf Akkemay Elderenbos is blij met de beschermers: ''Geluid kan bij sommige kinderen heel erg versterkt binnenkomen. Deze beschermers helpen ze daarvan af te sluiten''.
Steeds meer scholen kiezen voor de gehoor beschermers, uit de verkoopcijfer blijkt dat in 2015 25.000 kinderkoptelefoons door scholen waren besteld, in 2016 waren dit er al meer dan 40.000.

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen van dit product.Verstuur review
Gratis verzending

Win Green Fairy Cottage Kinderspeeltent Small

De Win Green Fairy Cottage Kinderspeeltent Small is gezellig huisje waarin uw kinderen urenlang in kunnen spelen.

Afmetingen: 110 x 74 x 110 cm
Materiaal: extreem duurzaam hand geweven en hand geverfd 100% katoen

U kunt er direct bijpassende accessoires bij bestellen.
€235,00
 
Gratis verzending

Bopita Lynn wit/naturel Box

Bopita Babybox Lynn: dekkend wit gelakt hout (op waterbasis) met blank hout. Deze combinatie en de subtiele schuine poten geven de box een scandinavische uitstraling. Bodem is verstelbaar in hoogte, zodra de baby zichzelf kan optrekken aan de spijlen kun je de bodem verlagen zodat het kindje niet uit de box kan klimmen. Combineer de box met een boxmatras en een boxkleed voor een zachte ondergrond, apart verkrijgbaar.
€239,00 €219,00
 
Op voorraad
Gratis verzending

EGG Stroller Kinderwagen - Gun Metal Frame - Strictly Pink

De EGG Stroller Kinderwagen is een unieke wandelwagen die maximaal comfort, maximaal gemak, en maximale veiligheid biedt aan jou en je kleine. De Egg Stroller combineert heerlijk zachte bekleding met met ronde en strakke vormen voor een luxe en stijlvol design. Kortom: met de Egg Stroller haal je de pérfecte wandelwagen in huis!
€939,00