Dit kan je doen met je overgebleven babydoekjes

Je hebt na de geboorte van jouw kindje flink wat babydoekjes ingeslagen. Er komt echter een moment dat ze niet meer nodig zijn. Je voorraad is dan echter nog lang niet op. Je hebt ook niemand in je omgeving die je er blij mee kan maken. Het is dan fijn om te weten dat je ze niet zomaar hoeft weg te gooien. Je kan namelijk ook allerlei andere dingen doen met de doekjes. Daarom geven we je hier wat tips die je direct kan toepassen!

Het reinigen van oppervlakken

Babydoekjes zijn natuurlijk gewoon reinigingsdoekjes die net wat minder agressief zijn. Dat neemt niet weg dat je ze dus gewoon voor reiniging kan gebruiken. Zo kan je er bijvoorbeeld de toiletbril heel gemakkelijk mee schoonmaken. Dat is vooral fijn als je onderweg bent en een openbaar toilet moet gaan gebruiken. Thuis kan je er echter ook goed gebruik van maken. Zo kan je er bijvoorbeeld de babystoel na het eten mee schoonmaken. Je weet zelf ook wat voor rommel het wordt wanneer jouw kindje lekker zit te eten. De doekjes bieden dan uitkomst.

Vuil van schoenen verwijderen

Ben je een liefhebber van de stralende witte sneakers? Dan weet je ook hoe lastig het is om ze zo stralend wit te houden. Het is echter ook geen gezicht om onder je mooie outfit een paar vieze schoenen te dragen. Wil je snel zorgen dat het vuil eraf gepoetst wordt? Gebruik daar dan gewoon een paar babydoekjes voor. Je haalt het overgrote deel van het vuil er direct mee weg en hoeft er verder geen zorg meer om te hebben. Trek je schoenen aan en ga op pad. Wel zo gemakkelijk voor jou natuurlijk.

Weg met vette vingers

Je hebt het liever niet, maar sommige mensen zitten nu eenmaal met hun vingers of handen aan jouw ramen of spiegel in huis. Met als gevolg dat er allemaal afdrukken van vette vingers of handen op achterblijven. Vooral een spiegel wil je natuurlijk niet te agressief aanpakken. Dus wat is dan het perfecte wapen om deze mooi schoon te krijgen? Het babydoekje natuurlijk! Zo kan je bovendien heel snel en gemakkelijk alles schoon krijgen, want je hoeft alleen maar een doekje erover te halen en je bent klaar. Dit kan je natuurlijk ook toepassen op bijvoorbeeld schermen van tablets, flatscreens of smartphones.

Het reinigen van speelgoed

Tot slot kan je de babydoekjes ook voor je kinderen blijven gebruiken als ze wat ouder zijn. Dan gebruik je het namelijk om speelgoed mee schoon te maken. Niet alleen zijn de doekjes heel praktisch, je kan ook op een veilige manier alles schoon krijgen. Alleen al om die reden is het dus aantrekkelijk om ze te gebruiken. Er gebeurt natuurlijk van alles met het speelgoed, dus dat zo nu en dan een grondige beurt nodig is, is niet zo gek. Om het jezelf gemakkelijk te maken is het babydoekje dan precies wat je nodig hebt. Zo komen ze nog lang van pas.

Babyzaak-online.nl
Logo