Over Babyzaak-online

Babyzaak en Kinderzaak het Hobbelpaard wordt gerund door een moeder met heeeeeeeeeeeeeeel veel ervaring. Mijn winkel bestaat al sinds 1983 en we zijn na vele jaren in Heesch en Wijchen nu al enkele jaren te vinden in het Oss. Mijn brabantse achtergrond neem ik graag mee in de zaak: Gemoedelijk, hard werken en hart voor de klant. Dit is ook terug te vinden in ons logo, het bekende hobbelpaard, dat staat voor de balans in het bedrijf. We willen het maximale doen voor onze klanten: zakelijk en verzorgend, bekende merken en lage prijzen, goede service en hoge kwaliteit producten.


Zelf heb ik 4 kinderen waar 1 kindje van overleden is. Daardoor ben ik me heeeel erg bewust van het feit dat een kind het kostbaarste bezit is wat mensen kunnen krijgen,.... Daarom staat veiligheid altijd voorop; als baby maar ook voor de grotere kinderen.

Dit blijkt uit mijn advies als zachte matrassen en dubbele boxkleden, omdat dat meehelpt voor afplattingen aan het achterhoofdje ivm voorkeurshoudingen van een baby. Het gebruik van Aerosleeps voor de veiligheid in bed zodat de kindjes altijd genoeg zuurstof hebben. Advies om heeeeeeel regelmatig ,minimaal 3 keer per dag het raam open te zetten voor de zuurstof op babykamers. Ook de tip om vochtverspreiders in de winter te gebruiken vanwege de droogte op de kamers door het gebruik van cv’s en droogtrommels ter voorkoming van kinderen met luchtwegen probleempjes.

Ik adviseer ook altijd kinderen zo lang mogelijk te vervoeren in maxi cosi s, hoe langer ze achterste voren zitten, niet met de rijrichting worden vervoerd, hoe veiliger dit is als er een ongeluk zou gebeuren. Ik stel de verkoop van een grotere autostoel hierom vaak nog even uit. Als het hoofdje boven de maxi cosi uit komt adviseer ik het kindje pas in een grotere autostoel te zetten. Ook de grote autostoel vanaf 3 jaar adviseer ik tot ongeveer 10 jaar met achterleuning te gebruiken en vanaf 10 jaar tot 12 jaar met alleen de zitting; de gordels van de auto snijden hierdoor niet in de halsjes als er een ongeluk zou gebeuren.

Speelgoed, boeken, kinder cd’s zijn allemaal pedagogisch verantwoord gekozen vanuit mijn pedagogische onderwijs achtergrond. Schommelstoelen worden hier verkocht met een ergonomische vorm en voetsteun. Voedingskussens zijn bewust van een bepaald merk gekozen omdat deze veel zachter zijn en hierdoor alle holtes van zwangeren maar ook van voedende en andere personen kunnen worden gebruikt, het ontspant de persoon op de juiste plekken.

Bij traphekken kijk ik altijd naar de persoonlijke trapsituatie, het moet handig open en dicht gemaakt kunnen worden met één hand, omdat men vaak een kind of wasmand van boven naar beneden neemt. Zitzakken, stoeltjes en tafeltjes, kinderstoelen en hobbelpaarden worden verkocht op maat en vorm van een kind. Kinderen ontwikkelen zich lichamelijk en geestelijk, de vorm moet passen bij de stoel en de tafel. Dekens, dekbedden, kinderkussens, allemaal rekening houdend met leeftijd, wasbaarheid en veiligheid.

Ik wil u zo goed mogelijk begeleiden in deze leuke, spannende, maar ook moeilijke tijden. U kunt mij dan ook altijd bereiken voor advies via mijn winkel, per telefoon en per mail. Daarnaast stel mijn persoonlijke mobiele nummer ter beschikking ten tijde van spoedgevallen.


Met vriendelijke groet,


Agnes van Dinther
Algemeen Directrice